Reklam

• Güvenlik Durumu

Softonic incelemesi

Feuerwehr büyük oyun keyfi: Bir Twist ile Bir Memo Oyunu

Feuerwehr großer Spielspaß, benzersiz bir dokunuş sunan bir hafıza oyunudur. Geleneksel hafıza oyunlarının aksine, bilgisayara veya kendinize karşı oynamazsınız; bunun yerine, hızlı öğrenen ve kaybettiğinde kızan sanal bir itfaiyeciye karşı oynarsınız. Uygulama, itfaiyecinin kendi açığa çıkardığı kartların bir koleksiyonuyla birlikte gelir ve hamle yapmak için çok uzun süre beklerseniz horlamaya başlar.

Oyun, sizi ayaklarınızın üzerinde tutmak için tasarlanmıştır ve itfaiyecinin yüz ifadeleri ve jestleri eğlenceye katkıda bulunur. Ayrıca, canavar kamyonlarını içeren bir Jump&Run oyunu da içeren uygulama sizi eğlendirmek için kesinlikle yeterlidir. Genel olarak, Feuerwehr großer Spielspaß, geleneksel hafıza oyununa benzersiz bir dokunuş sunan eğlenceli ve ilgi çekici bir oyundur.

Program diğer dillerde mevcuttur

Feuerwehr großer Spielspaß Android için

• Ücretsiz

• Türkçe dilinde
  • V 1.2

(0)
  • Güvenlik Durumu

Feuerwehr großer Spielspaß hakkında kullanıcı değerlendirmeleri

Eğer Feuerwehr großer Spielspaß denediniz mi? Düşüncelerinizi bırakın siz olun!

Reklam